Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Gezondheidscentrum Marco Polo over Health Communicator

Gezondheidscentrum Marco Polo in Utrecht werkte onlangs mee aan een item over de Health Communicator. Hieronder vertellen wij over U in de Wijk en over het item. Onderaan het artikel staat de video.

Health Communicator

U in de Wijk heeft onlangs een item opgenomen over de Health Communicator. Er wordt gesproken met een praktijkondersteuner van het gezondheidscentrum Marco Polo. Zij vertelt over het gebruik van Health Communicator en hoe zij dit ervaart. Ook wordt gesproken met één van onze medewerkers. Bekijk het item hieronder of op de website van U in de Wijk.

U in de Wijk

U in de Wijk is wijktelevisie gemaakt voor en door bewoners van de Utrechtse wijken Kanaleneiland en Overvecht. Deze organisatie zendt sinds september 2009 wekelijks twee programma’s van ongeveer vijftien minuten uit op UStad, de televisiezender voor de stad Utrecht: één voor Kanaleneiland en één voor Overvecht. Het resultaat van het onderzoek over U in de Wijk is hier te lezen.

Deel dit bericht