Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Over ons

Over Nedtalk Nederland

Nedtalk Nederland werd in 2011 opgericht door dr. Hans Nederhof en zonen. Doel van Nedtalk is het verbeteren van de communicatie tussen arts en patiënt. Sindsdien hebben wij meerdere producten neergezet en hebben we vele patiënten en artsen kunnen helpen.

Onze kernactiviteit is het helpen van patiënten en zorgverleners via online tools voor bijvoorbeeld inschrijven, afspraken maken, snel vertalen, vragenlijsten en informatievoorziening.

Daarnaast zijn de producten ook inzetbaar voor wetenschappelijk onderzoek en projecten buiten de medische sector. Wij denken graag mee over een passende oplossing voor jouw probleem.

Over ons

Met onze universitaire achtergronden in ICT, elektrotechniek en geneeskunde combineren wij zorg en ICT op hoog niveau. Wij zijn ervan overtuigd dat technologie moet en kan staan als een huis. Het is onze missie om zorg en ICT te verbinden.

Johan Nederhof is directeur van Nedtalk. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van software. Voor hem is techniek een middel om je doel te bereiken.

Hans Nederhof heeft als huisarts al meer dan 35 jaar ervaring. Hij is altijd op zoek naar manieren om de zorg te verbeteren.